Kemipol forhandler diamantværktøj fra engelske Cranden Diamond Products Ltd.

Cranden Diamond Products er kendt for en særdeles høj kvalitet.

Vi tilbyder diamantværktøj til komposit- og værktøjsindustrien herunder produkter til forarbejdning af glasfiber, glas, sten, kunstbeton, plast, CNC maskiner m.m.

Diamantværktøjet er produceret af naturdiamanter elektrolytisk bundne og har derfor lang levetid. Værktøjet kan rengøres med mellemhård kunststof børste og de fleste produkter kan løbende renoveres via genbelægning eller montering af nye segmenter.

Vi kan hjælpe med ombytning og renovering af brugt diamantværktøj. Din virksomhed sparer derved omkostninger til løbende indkøb af værktøj. Kemipol kan samtidig være behjælpelig med at opbevare reservelager, således at produktionen ikke er sat i stå under genbelægningen.

Vort sortiment spænder bredt og værktøjerne klarer b.la. opgaver som hulboring, ren-skæring og savning, fræsning, profilfræsning, rejfning, undersækning osv.

I tæt samarbejde med vores leverandør tilbyder vi kundespecifikke løsninger efter ønske. Derudover lagerføres en stor del standardvarer. Læs mere om de forskellige produkter herunder:

Fræsestifter

Integralklinger

Hulbor

Klinger

Øvrigt værktøj