Kemipol er dansk distributør af Seapower produkter. Seapower produceres af amerikanske T.R. Industries. Se mere her www.seapowerproducts.com

Seapower har eksisteret siden 1970’erne og er en komplet serie af voks, rengørings-, polerings- og beskyttelsesmidler til både samt til andre glasfiberoverflader.

Kontakt os her hvis du ønsker at blive forhandler, ønsker at høre om priser eller har spørgsmål.

Cleaner & Wax

Den professionelle ét-trins bådvoks til glasfiber. Renser, vokser, forsegler og beskytter gelcoat-/ glasfiberoverfladen. Indeholder de fineste Carnaubavokser og silikone. Fjerner oxidering, rester, kajmærker, fedt og snavs og efterlader et slidstærkt højglanslook. Fremragende til både manuel eller maskinbrug.

Wash-N-Wax Boat Soap

En stærkt koncentreret, biologisk nedbrydelig og miljøvenlig bådsæbe. Wash-N-Wax renser og pudser, reducerer striber og vandpletter og fjerner ikke den originale glans, som skadelige rensemidler ellers kan gøre. Ved løbende brug opretholdes bådens “new look”. Fremragende på gelcoat-, glasfiber-, metal-, gummi- og træoverflader.

Bilge Cleaner

Ét-trins cleaner til bådens bund og motorrum. Renser olie, skimmel og slimdannelse. Specialformel til nutidens miljøbevidste marinemarked. Ikke-antændelig, ikke giftig og biologisk nedbrydelig.

Super Poly Boat Polish

Denne ”once a year” bådpolish anbefales til alle gelcoat-/glasfiber- eller malede overflader. Super Poly Boat Polish holder med garanti hele sæsonen. Det er den mest langtidsholdbare, mest vejrbestandige og vandafvisende voks på markedet.

Inflatable Boat Cleaner

Renser, blødgør og bevarer alle gummi- og vinyloverflader. Fjerner overfladeoxidering, tjære og fedtet snavs.

Hi-Speed Detailer

Anbefales til pletrengøring af udvendige gelcoat-, glasfiber- og malede overflader på båden. Dette vandbaserede produkt gør plet-detailing til en hurtig og nem proces, fordi man blot skal sprøjte produktet på og tørre det af med en ren klud. Der kræves ikke tilsætning af vand. Indeholder de fineste silikoner og vokser uden slibemiddel. Ekstremt effektiv til hurtig rensning og genoprettelse af specifikke dele af bådens overflade.

Scratch & Oxidation Remover

Gendanner farve og fjerner oxidering. Får den oprindelige farve og glans frem igen og fjerner samtidig svær oxidering og afblegning. Ridser ikke gelcoat. Forsegles helt med et efterfølgende lag af Super Poly Boat Polish.

Water Spot Remover

Fjerner og eliminerer selv genstridige vandpletter. Water Spot Remover trænger igennem fedt og snavs med en særlig formel af ikke-slibende rensemidler og pudsemidler. Efterlader ingen filmrester, blot den samme glans, som fra da båden var ny.

Leather, Vinyl & Rubber Protectant

Giver alle vinyl-, læder- og gummioverfalder beskyttelse af høj kvalitet med højglanslook. Gendanner glans, blødhed og eliminerer mathed samt udskyder revnedannelse i bløde overflader. Indeholder UV-blocker.

Metal Polish

Rengør nemt de fleste typer metal med svær oxidering, korrosion eller pletter. Til brug på rustfrit stål, krom, messing, kobber, aluminium og magnesium. Pudser og fjerner ridser fra plastik, plexiglas og lignende.